Aktualno

15 SKRIVNOSTI USPEŠNEGA POSLOVANJA

30 let esenc uspešnih podjetniških rešitev v 9-urni delavnici! Pridružite se nam, da odgovorimo na najpogostejša vprašanja in dileme podjetnikov. Stopite korak naprej in se naučite iz izkušenj drugih na delavnici »15 skrivnosti uspešnega poslovanja«.

Podrobneje...

15. Sejem Informativa

Navodila in nekaj napotkov za uspešno izvedbo predavanja/delavnice/okrogle mize v sklopu izobraževalnega programa 15. Informative – sejma izobraževanja in poklicev.

 

Podrobneje...

Družbeno odgovoren delodajalec

Že poznate certifikat Družbeno odgovoren delodajalec? Z njim želijo partnerji projekta celovito izboljšati družbeno odgovorno upravljanje slovenskih podjetij in organizacij v odnosu do zaposlenih.

Podrobneje...

15. sejem Informativa - vtisi

Na dogodku Informativa smo promovirali poklic računovodje. Otroke smo navduševali k vpisu v šole ekonomskih smeri. Odlično naložba v dolgoročen razvoj kadrov in promocijo računovodskega poklica.
 

Podrobneje...

Evidenca o izrabi delovnega časa

Od 20. novembra 2023 dalje veljajo spremembe v Zakonu o evidencah na področju dela in socialne varnosti. Delodajalci, pozor! Poleg tega se uvajajo nova pravila glede obveščanja delavcev in hrambe evidenc. Ste pripravljeni?

Podrobneje...

Računovodstvo in mladi

Da bi razbili vsaj nekaj stereotipov, si tudi v našem računovodskem servisu trudimo približati poklic računovodje dijakom, jih navdušiti za nadaljne izobraževanje in morda tudi za kasnejše sodelovanje z našim servisom.
 

Podrobneje...


PIŠITE NAM

Pokličemo vas

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Vaše osebne podatke obdelujemo na pravni podlagi zakonitega interesa za namene priprave odgovora na vaša vprašanja.

Več o politiki varstva podatkov
POGOVORITE SE Z NAMI

Ni nas strah izziva


Mlakarjeva ulica 76, 4208 Šenčur, SLOVENIJA