15. Sejem Informativa

LOKACIJA IN DATUM

15. Informativa se bo odvijala 19. in 20. januarja 2024 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Izobraževalni program bo potekal v/na:

• Mali predavalnici v avli hale A (desno od vhoda),
• Forumu na koncu hale C in
• Balkonu v hali A.
 

Ob prihodu se vsi lepo prosim zglasite na INFO točki pri vhodu v dvorano A, od koder vas bo hostesa usmerila proti forumu, kjer se boste pripravili na vaše predavanje.

 

DOSTOP DO PRIZORIŠČA

Na prizorišče 15. Informative lahko dostopate z LPP (postaja Gospodarsko razstavišče), ali pa se pripeljete z avtomobilom.

Parkiranje za predavatelje (samo v času izvedbe predavanja) bo omogočeno na Gospodarskem razstavišču (vhod z Dunajske ceste). Vsakemu predavatelju pripada 1 parkirno mesto za čas trajanja predavanja. Varnostnik na vhodu bo imel na seznamu vaše ime in priimek.OPREMA NA FORUMU

Osnovna oprema na forumu je:

  • računalnik,
  • LCD zaslon,
  • osnovno ozvočenje
     

Med posameznimi predavanji so predvideni krajši 15 minutni odmori. Ta čas je namenjen ureditvi prostora in pripravi sodelujočih na naslednje predavanje. Prosimo vas, da se držite urnika in dogovorjenih terminov, saj bomo le tako lahko omogočili, da bo program izveden v planiranem času.IZVEDBA PREDAVANJA

Pri Forumu bo prisotna hostesa, ki vam bo na voljo za morebitna vprašanja ali pomoč.

V primeru, da imate pripravljeno predstavitev, ki se bo predvajala na LCD zaslonu, lahko USB ključek predate hostesi pred začetkom predavanja. Ob odru se bo nahajal tudi prostor (obešalnik), kamor boste lahko odložili svoje stvari.

Predavanje/delavnico/okroglo mizo skušajte narediti čim bolj zanimivo za slušatelje. Iz preteklih let imamo izkušnje, da udeleženci radi tudi postavljajo vprašanja – če je le možno, pustite nekaj časa tudi za komunikacijo.OSTALE INFORMACIJE

Za vse ostale informacije in morebitna vprašanja sem vam na voljo na e-mail naslovu lea.smajd@proevent.si ali na telefonski številki 01 300 32 30 (031 653 508).


Urnik izobraževalnega programa je objavljen na: https://www.informativa.si/program/

 

PIŠITE NAM

Pokličemo vas

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Vaše osebne podatke obdelujemo na pravni podlagi zakonitega interesa za namene priprave odgovora na vaša vprašanja.

Več o politiki varstva podatkov
POGOVORITE SE Z NAMI

Ni nas strah izziva


Mlakarjeva ulica 76, 4208 Šenčur, SLOVENIJA