Novosti

Evidenca o izrabi delovnega časa

Od 20. novembra 2023 dalje veljajo spremembe v Zakonu o evidencah na področju dela in socialne varnosti. Na podlagi Zakona morate v evidenco o izrabi delovnega časa vpisovati dodatnih 5 vrst podatkov. Ste pripravljeni?

Podrobneje...

Normirani ali dejanski stroški?

Ne veste, ali bi v naslednjem letu plačevali davek po normiranih ali po dejanskih stroških? Normirani s.p. plača fiksni davek. To je dokončni davek, ki ne ruši njegove dohodnine, medtem ko se dobiček od s.p. upošteva in všteva v informativni obračun dohodnine.

Podrobneje...

1. drive-in računovodski servis v Sloveniji


Poenostavili smo dostop in oddajo dokumentacije. Vabimo vas, da preizkusite našo novo storitev DRIVE IN. 

Soustvarjamo izjemne poslovne rezultate

Želimo postati najboljši računovodski servis v Sloveniji z inovativnimi storitvami, ki se prilagajajo potrebam naših strank. S podjetniki želimo soustvarjati izjemne rezultate z uresničevanjem njihovih ciljev.

Več o tem

Naše bistvo se uresničuje z vašim uspehom!

Poslovni odličnosti smo v računovodskem servisu e3plus zavezani že več kot 20 let, za kar smo prejeli tudi nekaj prestižnih nagrad in certifikatov. Delujemo profesionalno, kakovostno in skladno z zakonodajo, predvsem pa zvesto sledimo poslanstvu.

Več o tem

Zaupa nam več kot 200 strank

Naše poslanstvo se uresničuje s številnimi uspešnimi zgodbami samostojnih podjetnikov, družb z omejeno odgovornostjo, društev, zavodov in ustanov ter zasebnikov, kot so odvetniki, notarji, kulturniki, športniki in kmetje.

Več o tem

e3plus za vaš plus

Sedem redno zaposlenih računovodsko-finančnih strokovnjakinj v dveh poslovnih enotah (Domžale in Šenčur) in na terenu vsak dan skrbi za to, da ste naši poslovni partnerji zadovoljni z rezultati dela, ki ga opravljamo.

0 Strokovnjakov
0 Zadovoljnih naročnikov
0 Skupnih teambuildingov
0 Let z vami

Uspešne Zgodbe


Certifikati in priznanja

 

                       

 

 

PIŠITE NAM

Pokličemo vas

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.

Več o politiki varstva podatkov
POGOVORITE SE Z NAMI

Ni nas strah izziva


Mlakarjeva ulica 76, 4208 Šenčur, SLOVENIJA