Poslovna odličnost

Poslovni odličnosti smo zavezani že več kot 20 let

Naša prizadevanja so opazili in nas nagradili s:

  • potrdilom Gospodarske zbornice Slovenije o usposobljenosti Erike Kostanjšek, vodje podjetja e3plus, za vodenje računovodskih servisov, ki ga ima le 272 računovodij od več kot 7000 registriranih računovodskih servisov pri nas,
  • potrdilom Zbornice računovodskih servisov o opravljanju dejavnosti v skladu s Standardom izvajalcev računovodskih storitev,
  • certifikatom analitične hiše Bisnode zlata bonitetna odličnost, ki zagotavlja, da je e3plus najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji,
  • certifikatom Gospodarske zbornice Slovenije Odlično srednje, malo ali mikro podjetje oziroma Excellent Small and Medium Enterprise – Excellent SME Slovenia,
  • certifikatom finančne zanesljivosti gospodarskega subjekta, ki ga izdaja Prva bonitetna agencija,
  • pristopnim certifikatom Družbeno odgovoren delodajalec, ki ga izdajajo inštitut Ekvilib, GZS, TDS, ZZZS in ostali.


Pridobljeno znanje in izkušnje želimo prenesti na vas in vaše poslovanje, zato v Poslovni akademiji za vas pripravljamo praktična usposabljanja s področij davčne zakonodaje in računovodstva, razvoja podjetnika in podjetja.

  • Z individualnim poslovnim coachingom pa prebujamo vaše osebne potenciale, širimo obzorja in vas usmerjamo pri postavljanju vrednot ter vizije vašega podjetja.
  • Z inovativno storitvijo SOS vodenje lahko med vašo daljšo odsotnostjo prevzamemo celovito vodenje vašega podjetja.
     

Želimo postati najboljši računovodski servis v Sloveniji z inovativnimi storitvami, prilagojenimi potrebam naših strank, skupaj z njimi pa soustvarjati izjemne rezultate z uresničevanjem njihovih ciljev. Številke pretvarjamo v uporabne informacije.
 

Zavedamo se, da se dokumenti ne ustvarijo sami. Za njimi stoji človek, ki nam je pomemben – človek, ki je vanje vložil svojo energijo in čas. Zato so številke, ki jih dobimo z obdelavo podatkov, pomembne in pretvarjamo jih v uporabne informacije. Za nas številke niso cifre, ampak predstavnice poslovne identitete naših strank. Obravnavamo jih s spoštovanjem in skozi prizmo potenciala.


Častni naziv samostojna podjetnica leta 2017

Erika Kostanjšek je bila leta 2017 na dogodku za izbor Samostojne podjetnice Slovenije prepoznana v konkurenci vseh 11.500 slovenskih podjetnic in je pridobila laskavi častni naziv samostojna podjetnica leta 2017.

Ta naziv daje celotnemu računovodskemu servisu dodaten zagon in potrditev, da smo na pravi poti, na poti, v katero vlagamo znanje, razvoj in inovativnost. 

Navadno je poklic računovodje videti kot suhoparno obračanje številk, pripravljanje dolgočasnih poročil, stalno spremljanje zakonodaje z veliko časovnimi in davčnimi omejitvami …, a za nas je popolnoma drugačen!

 

 

PIŠITE NAM

Pokličemo vas

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Vaše osebne podatke obdelujemo na pravni podlagi zakonitega interesa za namene priprave odgovora na vaša vprašanja.

Več o politiki varstva podatkov




POGOVORITE SE Z NAMI

Ni nas strah izziva


Mlakarjeva ulica 76, 4208 Šenčur, SLOVENIJA