Storitve 10 plus 1

Storitve 10 plus 1, ki vas bodo zagotovo navdušile


1. Brezplačno svetovanje bodočim podjetnikom v vrednosti 350 evrov
Želimo si, da bi bila vaša podjetniška kariera dolgotrajna in uspešna, zato vam kot začetno investicijo podarjamo brezplačno poslovno svetovanje Prvi koraki za vstop v podjetništvo. Stopite v stik z nami, z veseljem vam bomo pomagali na vaši poti do uspeha!

2. Poslovni coaching za (še) boljše poslovne rezultate
Coaching je interaktivni proces, v katerem coach z uporabo posebnih tehnik sproži miselne procese, ki vam in vašemu podjetju pomagajo k hitrejšemu in učinkovitejšemu doseganju boljših rezultatov. Rezultati coachinga so večja jasnost, boljše in lažje odločanje, večja kreativnost, boljša komunikacija in večja učinkovitost pri dela. 

3. Poslovna akademija za nova strokovna znanja
Povezujemo se z mrežo strokovnjakov in za vas v Poslovni akademiji redno organiziramo praktične delavnice, treninge in usposabljanja. Poleg računovodske stroke se lahko spoznavate tudi z veščinami, ki jih potrebuje uspešen vodja, kar je še posebno pomembno v času, ko vaše podjetje raste.

4. Moje novice – aktualne informacije, s katerimi vam poenostavimo poslovno življenje
Vsak mesec za vas pripravimo kratke novice, v katerih vas obvestimo o novostih in opozorimo na tekoče obveznosti.

5. Spremljajte svoje poslovanje s podrobnim mesečnim finančnim poročilom
Redno spremljamo vaše poslovanje in pregledno ter razumljivo opozarjamo na morebitne težave in vam predlagamo izboljšave.

6. Obiščemo vas na sedežu vašega podjetja
Vsakega 10. v mesecu lahko prevzamemo vašo poslovno dokumentacijo in vam davčno svetujemo v vaših poslovnih prostorih ter vam tako prihranimo čas in denar.

7. Za vas pripravimo mesečni paket plačilnih nalogov in obračunov
Vas skrbi, da boste pozabili poravnati pomemben strošek ali oddati poročilo o potnih stroških? Zaupajte nam in poslujte brezskrbno – vsak mesec vas bomo pravočasno opozorili na podatke, ki jih potrebujemo za obračune, ter posebej za vas pripravili plačilne naloge za vse stroške, ki ste jih dolžni poravnati.

8. Namesto vas uredimo vso birokracijo
Namesto vas poskrbimo za vse, kar je treba urediti na FURS-u, AJPES-u, Zavodu za zaposlovanje, Zavodu za zdravstveno zavarovanje, Zavodu za pokojninsko in invalidsko zavarovanje …

9. Spremljamo razpise, prek katerih lahko pridobite nepovratna sredstva in subvencije
Za vas spremljamo aktualne razpise različnih organizacij za nepovratna sredstva in subvencije, vas o njih obveščamo in vam pomagamo pri prijavi ter poročanju.

10. Zavarovanje odgovornosti
Pri uveljavljeni zavarovalnici imamo zavarovano poklicno odgovornost in splošno odgovornost, ki izhajata iz naše dejavnosti. S tem vam zagotavljamo dodatno varnost pri poslovanju z nami.

plus

11. SOS vodenje: začasno lahko prevzamemo vodenje vašega podjetja
V času vaše odsotnosti lahko začasno prevzamemo in vodimo vaše podjetje, saj med sodelovanjem spoznamo vaše dobavitelje, kupce in zaposlene. Nadomeščamo vas dokler nas potrebujete.

 

 

PIŠITE NAM

Pokličemo vas

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Vaše osebne podatke obdelujemo na pravni podlagi zakonitega interesa za namene priprave odgovora na vaša vprašanja.

Več o politiki varstva podatkov
POGOVORITE SE Z NAMI

Ni nas strah izziva


Mlakarjeva ulica 76, 4208 Šenčur, SLOVENIJA