Storitve 10 plus 1, ki vas bodo zagotovo navdušile

1. Brezplačno svetovanje bodočim podjetnikom v vrednosti 350 evrov
Želimo si, da bi bila vaša podjetniška kariera dolgotrajna in uspešna, zato vam gospa Erika Kostanjšek, vodja računovodstva e3plus, kot začetno investicijo podarja brezplačno poslovno svetovanje Prvi koraki za vstop v podjetništvoStopite v stik z nami, z veseljem vam bomo pomagali na vaši poti do uspeha!

2. Poslovni coaching za (še) boljše poslovne rezultate
Coaching je interaktivni proces, v katerem coach z uporabo posebnih tehnik sproži miselne procese, ki vam in vašemu podjetju pomagajo k hitrejšemu in učinkovitejšemu doseganju boljših rezultatov. Rezultati coachinga so večja jasnost, boljše in lažje odločanje, večja kreativnost, boljša komunikacija in večja učinkovitost pri dela. Gospa Erika Kostanjšek je licencirana poslovna coachinja, ki z učinkovitimi pristopi pomaga podjetnikom.

3. Poslovna akademija za nova strokovna znanja
Povezujemo se z mrežo strokovnjakov in za vas v Poslovni akademiji redno organiziramo praktične delavnice, treninge in usposabljanja. Poleg računovodske stroke se lahko spoznavate tudi z veščinami, ki jih potrebuje uspešen vodja, kar je še posebno pomembno v času, ko vaše podjetje raste.

4. Moje novice – aktualne informacije, s katerimi vam poenostavimo poslovno življenje
Vsak mesec za vas pripravimo kratke novice, v katerih vas obvestimo o novostih in opozorimo na tekoče obveznosti.

5. Spremljajte svoje poslovanje s podrobnim mesečnim finančnim poročilom
Redno spremljamo vaše poslovanje in pregledno ter razumljivo opozarjamo na morebitne težave in vam predlagamo izboljšave.

6. Obiščemo vas na sedežu vašega podjetja
Vsakega 10. v mesecu lahko prevzamemo vašo poslovno dokumentacijo in vam davčno svetujemo v vaših poslovnih prostorih ter vam tako prihranimo čas in denar.

7. Za vas pripravimo mesečni paket plačilnih nalogov in obračunov
Vas skrbi, da boste pozabili poravnati pomemben strošek ali oddati poročilo o potnih stroških? Zaupajte nam in poslujte brezskrbno – vsak mesec vas bomo pravočasno opozorili na podatke, ki jih potrebujemo za obračune, ter posebej za vas pripravili plačilne naloge za vse stroške, ki ste jih dolžni poravnati.

8. Namesto vas uredimo vso birokracijo
Namesto vas poskrbimo za vse, kar je treba urediti na FURS-u, AJPES-u, Zavodu za zaposlovanje, Zavodu za zdravstveno zavarovanje, Zavodu za pokojninsko in invalidsko zavarovanje …

9. Spremljamo razpise, prek katerih lahko pridobite nepovratna sredstva in subvencije
Za vas spremljamo aktualne razpise različnih organizacij za nepovratna sredstva in subvencije, vas o njih obveščamo in vam pomagamo pri prijavi ter poročanju.

10. Zavarovanje odgovornosti
Pri uveljavljeni zavarovalnici imamo zavarovano poklicno odgovornost in splošno odgovornost, ki izhajata iz naše dejavnosti. S tem vam zagotavljamo dodatno varnost pri poslovanju z nami.

plus

11. SOS vodenje: začasno lahko prevzamemo vodenje vašega podjetja
V času vaše odsotnosti lahko začasno prevzamemo in vodimo vaše podjetje, saj med sodelovanjem spoznamo vaše dobavitelje, kupce in zaposlene. Nadomeščamo vas dokler nas potrebujete, medtem pa se vi lahko brez skrbi revitalizirate in se vrnete k svojim poslovnim izzivom čili ter spočiti.

Poslovni odličnosti smo zavezani že več kot 20 let

Naša prizadevanja so opazili in nas nagradili s: 

potrdilom Gospodarske zbornice Slovenije o usposobljenosti Erike Kostanjšek, vodje podjetja e3plus, za vodenje računovodskih servisov, ki ga ima le 272 računovodij od več kot 7000 registriranih računovodskih servisov pri nas,
– potrdilom Zbornice računovodskih servisov o opravljanju dejavnosti v skladu s Standardom izvajalcev računovodskih storitev,
– certifikatom analitične hiše Bisnode zlata bonitetna odličnost, ki zagotavlja, da je e3plus najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji,
– certifikatom Gospodarske zbornice Slovenije Odlično srednje, malo ali mikro podjetje oziroma Excellent Small and Medium Enterprise – Excellent SME Slovenia,
certifikatom finančne zanesljivosti gospodarskega subjekta, ki ga izdaja Prva bonitetna agencija,
– pristopnim certifikatom Družbeno odgovoren delodajalec, ki ga izdajajo inštitut Ekvilib, GZS, TDS, ZZZS in ostali.

Pridobljeno znanje in izkušnje želimo prenesti na vas in vaše poslovanje, zato v Poslovni akademiji za vas pripravljamo praktična usposabljanja s področij davčne zakonodaje in računovodstvarazvoja podjetnika in podjetja. 

Z individualnim poslovnim coachingom pa prebujamo vaše osebne potenciale, širimo obzorja in vas usmerjamo pri postavljanju vrednot ter vizije vašega podjetja.

Z inovativno storitvijo SOS vodenje lahko med vašo daljšo odsotnostjo prevzamemo celovito vodenje vašega podjetja.

Želimo postati najboljši računovodski servis v Sloveniji z inovativnimi storitvami, prilagojenimi potrebam naših strank, skupaj z njimi pa soustvarjati izjemne rezultate z uresničevanjem njihovih ciljev.

Številke pretvarjamo v uporabne informacije

Navadno je poklic računovodje videti kot suhoparno obračanje številk, pripravljanje dolgočasnih poročil, stalno spremljanje zakonodaje z veliko časovnimi in davčnimi omejitvami …, a za nas je popolnoma drugačen!

Zavedamo se, da se dokumenti ne ustvarijo sami. Za njimi stoji človek, ki nam je pomemben – človek, ki je vanje vložil svojo energijo in čas. Zato so številke, ki jih dobimo z obdelavo podatkov, pomembne in pretvarjamo jih v uporabne informacije. Za nas številke niso cifre, ampak predstavnice poslovne identitete naših strank. Obravnavamo jih s spoštovanjem in skozi prizmo potenciala.

Častni naziv samostojna podjetnica leta 2017 

Erika Kostanjšek je bila leta 2017 na dogodku za izbor Samostojne podjetnice Slovenije prepoznana v konkurenci vseh 11.500 slovenskih podjetnic in je pridobila laskavi častni naziv samostojna podjetnica leta 2017.

Ta naziv daje celotnemu računovodskemu servisu dodaten zagon in potrditev, da smo na pravi poti, na poti, v katero vlagamo znanje, razvoj in inovativnost. 

Skrbimo za vaše finance

Sedem redno zaposlenih računovodsko-finančnih strokovnjakinj v dveh poslovnih enotah (Domžale in Šenčur) in na terenu vsak dan skrbi za to, da ste naši poslovni partnerji zadovoljni z rezultati dela, ki ga opravljamo.

Vodja računovodskega servisa 

Erika Kostanjšek                               
erika@e3plus.si                                                   
041762650

Poslovna enota Šenčur

Tanja Peternel
tanja@e3plus.si   
051433306

Mateja Benedik
mateja@e3plus.si 
051433305

Meri Pušec
meri@e3plus.si 
051433308

Saša Kavčič                                       
sasa@e3plus.si                                                   
051433307

Poslovna enota Domžale

Nika Bojetu                                 
nika@e3plus.si  
051433301

Katarina Čebulj                                   
racunovodja@e3plus.si
051433303

Maja Keržan                                  
maja@e3plus.si
051433302

Dora Mlakar                                   
dora@e3plus.si                                           
051762650

Magda Pernuš                                
magda@e3plus.si   
051433304

Erika Kostanjšek, vodja računovodskega servisa e3plus


Lastnosti števil poosebljajo njene vrednote – realnost, iskrenost, pravičnost, zanesljivost, poštenost in stabilnost, zato je laže razumeti njeno vodilo: »Številke so moja strast!« Rada razvija nove storitve in deli znanje, množi navdušenje, radost, ljubezen in spoštovanje ter ustvarja rezultate.

Mreženje in povezovanje 
uporablja pri delu s strankami, med stanovskimi kolegi, prijatelji, posebno pri srcu pa ji je sodelovanje v klubu Free ideas center, kjer cvetita ustvarjalnost in inovativnost.

Je nosilka naslovov:
– predsednica poslovne skupine BNI Emonika (od 2020),
– članica Upravnega odbora Zbornice računovodskih servisov (od 2019),
samostojna podjetnica leta 2017,
certificirani računovodja specialist,
certificirani finančni kontrolor,
– diplomirani NLP praktikNLP mojsterNLP coach in NLP master coach,
dama godine 2018 za delo, doprinos in ustvarjalnost (podeljeno v Beogradu, Srbija)

Pri delu uporablja tudi tehnike kreativnega razmišljanja dr. Edwarda de Bona.

Je članica strokovnih organizacij:
• Zbornice računovodskih servisov pri Gospodarski zbornici Slovenije,
• Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije,
• Trgovinske zbornice Slovenije,
• Združenja delodajalcev Slovenije,
• Davčno izobraževalnega inštituta Simič & Partnerji,
• Zveze računovodij, finančnikov in revizorjev Slovenije,
• Free ideas centra, centra brezmejnih idej,
• Skupnosti slovenskih podjetnic
• BNI.

Moje novice – vse pomembno na enem mestu

Vsak mesec za naše stranke pripravimo glasilo Moje novice, v katerem na enem mestu zberemo vse aktualne novosti s področja financ in poslovanja.

Oglejte si zadnjo številko.

e3plus_novice_12_2022

Stopite v stik z nami!

Pišite nam zdaj
Pišite nam zdaj

Certifikati in priznanja