Urejanje dokumentacije prepustite nam

Naš cilj je, da vas razbremenimo na administrativnem, kadrovskem in finančnem področju, tako da se lahko popolnoma osredotočite na svoje strokovno delo in vodenje podjetja. Zato način našega sodelovanja popolnoma prilagodimo vašim potrebam in željam. Spoznajte Storitve 10 plus 1, ki vas bodo navdušile.

Med drugim vsak mesec pripravimo Moje novice,v katerih na enem mestu izveste vse novosti in zanimivosti iz sveta računovodstva. Do 10. v mesecu pa za vas pripravimo mesečni paket obračunov plač, prispevkov in davkov, mesečno poročilo o vašem poslovanju in analize. V paketu so tudi vsi podatki o plačilih, ki jih morate v tekočem mesecu opraviti. Na voljo vam je spletna storitev Oddaljeni dostop, ki je namenjena vsem, ki želite imeti kjer koli in kadar koli vpogled v svoje poslovne knjige, kontne kartice, saldo partnerjev, plače, potne stroške in izdane račune, v aplikacijo pa lahko vnašate tudi podatke in skenirane račune.

Začasno prevzamemo vodenje podjetja namesto vas

V življenju se zgodi marsikaj pričakovanega in nepričakovanega. Lahko se na primer odločite, da greste na pot okoli sveta.

Kaj narediti, če pride do daljše odsotnosti podjetnika, ki vodi podjetje? Takrat lahko začasno prevzamemo celovito vodenje podjetja mi. Stali vam bomo ob strani in poskrbeli za to, da bo vaše podjetje nemoteno delovalo do vaše vrnitve.

Dovolite si biti podjetni

Zavedajte se svoje enkratnosti, dovolite si biti originalni. V življenje vnesite znanje in radost. Uspešni podjetniki niso dosegli velikega uspeha, ker so tako načrtovali, temveč zato, ker so brezpogojno verjeli v svojo pot. 

Zato vas vabimo, da se ob predhodni najavi zglasite v naši poslovni enoti v Šenčurju ali Domžalah, kjer vam bo vodja računovodskega servisa, gospa Erika Kostanjšek, brezplačno svetovala. Za svetovanje se prijavite po elektronski pošti na naslov erika@e3plus.si.

Stopite v stik z nami!

Pišite nam zdaj
Pišite nam zdaj

Certifikati in priznanja